Kategorie receptů
- Autor: divjak
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Natur bujón hovězí - suchý stav | 20 |
Voda | 1000 |
Mléko polotučné průměr | 400 |
Cibule | 70 |
Brambory rané | 330 |
Klobása moravská | 250 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Zelí kysané (hotová příloha) | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8276 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 159,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1655 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 31.8, SAFA (g): 8.2, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.